موضوع
:
تاپیکی برای مبتدیان دارندگان Dvb
نمایش پست تنها
08-08-2008, 03:32 PM
#
38
(
permalink
)
mohammad_king62
عضو جدید
تشکرهای ایشان از دیگران: 2
از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
درجه:
1 [
]
سابقه: 0 / 0
سحر و جادو: 0 / 0
تجربه: 0%
سلام محمد هستم
من چند سوال داشتم و امیدوارم که شما بتونید من رو کمک کنید شاید سوالات من برای دیگران هم پیش امده باشه
یکی اینکه من دو سه ماه هست که یک کارت dvb گرفتم که مدل اون sky star 2 هست وقتی اون رو نصب کردم برنامه prog dvbرو هم برای پخش نصب کردم و کانال ها رو هم نشون می ده ولی هر موقع میخوام برنامه prog رو ببندم کامپیوتر هنگ می کنه وقفل میشه یا هر موقع که سه یا چهار کانال رو پشت سر هم عوض کنم هم همین اتفاق میفته در ضمن این رو هم اضافه کنم که سیستم کامپیوتر من بالا هست و ram و cpu بالایی دارم حالا می خواستم من رو راهنمایی کنید که چکار کنم و آیا این برای کارت وکامپیوتر من می تونه مشکل ساز باشه ؟
سوال بعدی من در مورد vplug و فایل های v-side و v-key و softcam هایی است که برای باز کردن
کانا لهای کارتی منتشر میشه و یا فایل tps.bin می خواستم ببینم این فایل ها و در کدام قسمت یا کدام پوشه از plugin قرار بدم که کانال ها روباز کنه ؟و اصلا فرق plugin با vplug چیه ؟
و سوال بعدی من در مورد کد های dcw که در سیستم کد گذاری مطرح میشه که بعضی 16 رقمی وبعضی 32 رقمی هست می خواستم ببینم که این کد ها رو که درون برنامه progdvb می گذاریم از کجا بدانیم که کدام آیدنت و کدام line است و اگر بخواهم که همین کدها رو درون رسیور (star sat 550 super ) وارد کنم چگونه بفهمم که کدام آیدنت و کدام line است چون معمولا درون سایت مشخص نمی کنند که کجا وارد کنیم وفقط کد 16 رقمی و 32 رقمی رو می گذارند و مثلا رسیور من 16 رقمی کد می خوره و اگر محبت کنید کامل توضیح دهید که من این کد ها رو چگونه هم تو رسیور وهم ها و وی پتو کارت dvb وارد کنم که کنال ها رو برام باز کنه .
از شما تشکر می کنم و ممنون می شوم اگر مرا به طور کامل راهنمایی کنید
mohammad_king62
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به mohammad_king62
یافتن پست های بیشتر mohammad_king62