|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||
|
عضو جدید
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
تشکرهای ایشان از دیگران: 2 از ایشان 0 بار در 0 پست تشکر شده
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 8 |
سلام
ببخشید , من چند تا سوال داشتم ... - اگه ممکنه یه توضیح مختصر خیلی کوچولو در مورد دیش بدید که کارش چیه ؟ - بعد هرچی دیش بزرگتر باشه بهتره ؟ یا زیاد فرقی نمیکنه ؟ - اگه یکم کجو کله بشه اشکالی داره ؟ - اگه زنگ بزنه از کارایش کم میشه ؟ (میشه زنگ زدگی رو رفع کرد ؟) - من میتونم دیشم رو رنگ بزنم با اسپری مثلا مشکی ؟ یا اینکار مشکل ایجاد میکنه ؟ و برنامه ای هستش که من مثلا با کامپیوتر دیش رو تنظیم کنم و بتونم فرکانس خوب رو پیدا کنم ؟ یه راهنمایی هم در مورد این مشکلم بکنید خیلی خیلی ممنون میشم : چیزی که من متوجه شدم (نمیدونم درسته یا غلط) اینکه با سویچ میشه چند تا دیش رو به رسیور یا دی وی بی وصل کرد ولی مشکل من اینجاست که خونمون ویسیور داره که برای همست دیگه و من هم یه دی وی بی دارم میخواستم بدونم به جز ال ان بی دو فیشه راهی هست که بشه مثلا دو یا سه تا دیش رو هم به رسیور وصل کنم و هم به کارت دی وی بیم ؟ دیش اول برای برنامه کانال های داخلی (هم برای دی وی بی میخوام هم برای ریسور) دیش دوم برای کانال های خارجی :D فکر میکنم hotbird باشه (هم برای دی وی بی میخوام هم برای ریسور) دیش سوم رو هم برای دانلود افلاین گرفتم (که فقط برای دی وی بی میخواستم ...) به نظرتون راهی هستش ؟ ممنون میشه به سوالاتم جواب بدید... باتشکر |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
مدیریت کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2008
تشکرهای ایشان از دیگران: 371 از ایشان 768 بار در 455 پست تشکر شده
حالت من:
درجه: 31 [ ]سابقه: 804 / 1006 |
- توضیح مختصر و مفیدی که در مورد دیش میتونم بدم اینه که کارش گرفتن امواج ماهواره ای و بازتاب اونا به سمت ال ان بیه
- مطمئنا دیش هر چقدر بزرگتر باشه بهتره - اگه کوچکترین کجی داشته باشه در بازتاب امواج به سمت ال ان بی دچار مختل میشه - دیش چون در معرض هوای آزاد و آفتابو برفو بارون به طور طبیعی زنگ میزنه , و اگه زنگ زدگی ناشی از همین عوامل باشه کارائیش کم نمیشه - به هیچ عنوان رنگ زدن به دیش توصیه نمیشه , اگه رنگ بزنین کارائی نخواهد داشت - برای تنظیم دیش از طریق کامپیوتر میتونین از برنامه fast sat finder استفاده کنین - بجز ال ان بی دو سوزنه یه راه دیگه هم دارین: هروقت از رسیور استفاده نمیکنین سیم رو به دی وی بی وصل کنین و هر وقت از دی وی بی استفاده نمیکنین سیم رو به رسیور وصل کنین به نظر روش ال ان بی دو سوزنه بهتره |
|||||||||
|
|
|
| کاربرانی که از Admin به خاطر این نوشته سودمند تشکر کرده اند |
nemidonam_1989 (08-09-2008)
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||
|
عضو جدید