|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
کنترل سایت
|
آموزش استفاده از ادیتور سایت طی بررسی های بعمل آمده ملاحظه میشود تعدادی از عزیزان با ادیتور سایت مشکل دارند (مخصوصا عزیزانی که چون من از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفده میکنند) این دوستان در هنگام کپی پست مطالب با عدم نمایش عکس و غیر فعال شدن لینکها و عدم اعمال تغییرات انجام شده بر روی پست مذکور از لحاظ فونت رنگ سایز و ... مواجه میشوند و میبایست کل تغییرات مذکور را مجددا اعمال نمایند که وقت گیر و ناخوشایند میباشد برای حل این مشکل کافیست به مطلب آموزشی که در همین رابطه آماده کرده ام توجه فرمایید : هنگامی که شما عزیزان پست یا تاپیکی را که باز میفرمایید در گوشه بالایی سمت چپ باکس ارسال پست چنین گزینه ای را مشاهده خواهید فرمود : ![]() که اگر ماوس خود را بر روی آیکون مذکور (که حرف Aدر آن نوشته شده است) قرار دهید عبارت تغییر ادیتور را مشاهده میفرمایید که با یکبار کلیک سمت چپ بر روی آن و منتظر ماندن به مدت چند ثانیه ادیتور به صورت اتوماتیک تغییر پیدا خواهد کرد و دیگر مشکل قرار دادن عکس و لینک و مطلب نخواهید داشت و کلیه مشکلات فوق الذکر شما حل خواهد شد لازم بذکر است عزیزانی که دارای چنین مشکلی هستند یا باید مرورگر خود را عوض نمایند و بجای استفاده از اینترنت اکسپلورر از مرورگرهای دیگر از جمله اپرا و یا فاکس فایر و یا ... استفاده فرمایند و یا اینکه در هر ارسال پست و یا تاپیک قبلا با روش بالا ادیتور سایت را تغییر دهند با تشکر...آرش |
|||
|
|
||||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to arash2x For This Useful Post: |
Admin (07-02-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
کنترل سایت
|
سلام
روش دیگری رو خدمت عزیزان عرض میکنم: به قسمت کنترل پنل شما بروید و از قسمت ویرایش تنظیمات شخصی به تنظیمات متفرقه بروید و نوع ادیتور رو پیشرفته انتخاب کنید این روش که ذکر کردم برای عزیزانی بود که مشکل دارن با ادیتور... توصیه میشود برای کاربران جدید ثبت نام در سایت ادیتور پیشرفته بصورت پیش فرض تعریف شود با تشکر...آرش |
|||
|
|
||||
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|