|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||
|
سرپرست انجمن DVB
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
تشکرهای ایشان از دیگران: 514 از ایشان 443 بار در 290 پست تشکر شده
درجه: 31 [ ]سابقه: 805 / 1007 |
طريقه نصب ديش Express AM 22 واقع در 53 شرقي
Express AM 22 = 53 East سلام دوستان اين ماهواره در 53 درجه شرقي واقع شده و داراي چند كانال خوب روسي و اكرايني ميباشد كه بعضي هاشون در حال پخش شوهاي امريكايي ميباشند. يك كانال كمدي داره كه اكثرا فيلم و سريال ميده. طريقه تنظيم ديش: در حالتي كه پشت ديش قرار داريد و ديشتون روي هاتبرد قرار داره ، ديش خودتون رو به اندازه 40 درجه به سمت چپ يعني شرق ببريد بطوريكه پايه سمت راست ديش تقريبا به سمت جنوب باشد (البته يكم مونده تا جنوب) پايه پشت براي اين جهت حدود 8 سانت بالاتر از هاتبرد قرار داره يعني رو به آسمان قرار ميگيره ساعت ال ان بي براي اين جهت بايد روي 12 يا 6 باشه (يعني اون فلش كوچكي كه روي ال ان بي قرار داره ، رو به بالا و روي ساعت 12 قرار بگيره) براي تنظيم از اين فركانس استفاده كنيد. 11044 29800 4/3 ver عمودي ليست كانالها و ديگر فركانسهاشو از لينك زير بگيريد [برای مشاهده لینک ابتدا باید ثبت نام کنید ] قدرت فركانس هاش نسبتا خوبه و با ديش 90 به راحتي در يافت ميشه از ديگر كانالهاي قابل ملاحضه اون ميشه به CTC+0 , CTC+2 و Z+2 , Z+0 كه فيلمها و سريالهاي معروف هاليوودي نشون ميدن البته اين كانالها در اصل دو تا كانالن و اونايي كه +2 دارن برنامه هاش 2 ساعت جلوتره و يه كانال داره بنام HTH اونم كاهي اوقات فيلم ميده اما معروف نيستند. و سه كانال شو هم داره به نام هاي Muz By - Muz Tv - NEO TV كانالهاي ديگر اين جهت از اين قرارند: Kultura Zagrava UTR STV SGU TV 1 SGU TV 2 Al Rai TV Al Masriya TOLO TV اينم فركانس جديد طلوع تي وي در اين ماهواره 11.643 V 2500 ____________________ ____________________ ____________________ ______________ دوستی پرسیده بودند :ديش من رو به كانالهاي ايراني (جمهوري اسلامي) است لطفا بگو چطور ميتوانم اين ماهواره را تنظيم كنم شما وقتي پشت ديش قرار داريد ، ديش رو به اندازه حدود 5 سانت به سمت راست (غرب) ببر و پايه پشت ديش هم بين 1 تا 2 سانت بالاتر از استانيها قرار داره. ساعت ال ان بي هم تقريبا مثل هم اند با يه كم جابجايي دزصد سيگنالهاتو بيشتر كن. اينم فركانس قوي: 11044 29800 ver ____________________ ____________________ ____________________ ______________ دوستی پرسیده بودند :رسيور من سامسونگ 9500 ودرليست ماهواره ها اكسپرس و ال ام يك را ندارم لطفا" راهنمائي كنيد كه چكار كنم يكي از ماهواره هاي مازاد درون منوي رسيورتون رو انتخاب كنيد و بعد فركانسهاشو پاك كرده و فركانسهاي ماهواره ها فوق رو جاي اونا بنويسيد. ____________________ ____________________ ____________________ ______________ دوستی پرسیده بودند : من هر چه اين كدها را به کانال مینسک ميدهم اين شبكه باز نميشود لطفا اي دي بدهيد كه در رسيور استار ست 150باز شود دوست عزیز برای باز کردن کانال هایی که با سیستم biss کدگذاری شده اولا باید نرم افزار ریسیورتان قابلیت باز کردن کانالهایی که با سیستم کدگذاری مورد نظر کد شده را داشته باشد ثانیا باید کدهای شما بروز و جدید باشد اگر یکی از شرایط بالا را نداشته باشید شما کانال مورد نظر را نمی توانید باز نمائید ____________________ ____________________ ____________________ ______________ دوستی پرسیده بودند :من میخوام از ترک به اکسپرس برم چیکار کنم خيلي راحت است/ شما همان كه پشت ديش ايستاده ايد ديش را كم كم به سمت چپ(شرق) بچرخونيد تا سيگنال اكسپرس را دريافت نماييد/ وقتي سيگنال دريافت كرديد كمي ميله پشت ديش را پايين بياوريد (خيلي خيلي كم) و ببينيد كجا كواليتي بيشتري مي گيريد آنجا ميله را ثابت كنيد و ساعت ال ان بي را روي 6 قرار دهيد/ براي جهت يابي از فركانس 11044 ورتيكال 29800 استفاده نماييد/ ____________________ ____________________ ____________________ ______________ دوستی پرسیده بودند :کانال طلوع را در یافت میکنم ام با دو مشکل رو برو هستم اول اینکه فقط کانال طلوع را دارم ونمی توانم دیگر کانالها رو بگیرم دوم اینکه صدای این کانال با تصویر نمیخوره لطفا رهنمایی بفر مایید این کانال دارای دو صدا می باشد که باید صدای دوم را انتخاب کنی.برای کانالهای دیگر فرکانس express am22 رابده مثل :29800 v 11044 ____________________ ____________________ ____________________ ______________ دوستی پرسیده بودند : برای دریافت این جهت نسبت به ترک ست دیش رو دقیقا چند سانت به چپ یا راست حرکت بدم ؟؟؟ شما بدون اينكه به پايه پشت دست بزني، در حالتي كه در پشت ديش قرار داري و ديش رو تركست هستش، ديش رو يواش يواش به سمت چپ (شرق) بچرخون پس از چند سانت چرخوندن سيگنال رو دريافت خواهيد كرد..... وبعدش پايه پشت ديش رو باز كن و ديش رو دقيق تنظيم كن.. البته قبل از تموم اين كارها ساعت ال ان بي و تنظيمات مربوط به فركانس رو انجام بده.... ____________________ ____________________ ____________________ ____________ |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|