آخرین ارسالهای انجمن 

پست جدید صفحه اصلی رادیو و تلوزیون مدالهای افتخار فروشگاه سایت قوانین سایت
بازگشت   انجمن تخصصی کارت های DVB > انجمن اخبار ماهواره > تنظیمات و راه اندازی آنتن های ماهواره(Dish)

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-09-2008, 02:39 PM   #1 (permalink)
سرپرست انجمن DVB

ProgReza آواتار ها

تشکرهای ایشان از دیگران: 514
از ایشان 443 بار در 290 پست تشکر شده

درجه: 31 [♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه: 805 / 1007
سحر و جادو: 461 / 1038
تجربه: 97%

لیست مدالها
پیش فرض علت سوختن ال ان بی

دوستی پرسیده بودند :مي خواستم بپرسم كه چي مي شه LNB مي سوزه ؟؟

متاسفانه من تو حدود 6ماهي كه از رسيور استفاده ميكنم 3 بار ال ان بي سوزندم و دليلش رو هم نمي فهمم .و چون هر دفعه من متوجه نمي شم(يعني احتمالش رو هم نمي دم) كه سوخته زنگ مي زنم نصاب مي ياد . و نصاب كه مي ياد يه ذره اينور اونور ميكنه مي گه ال ان بي سوخته(كه البته واقعا سوخته) و ميگه موقع وصل كردن كابل به ال ان ابي مراقب نبودي و اتصال كرده و ... (كه اصلا اينطوري نيست) و من مجبور مي شم هزينه زيادي رو بابت كاري كه خودم كامل بلدم به نصاب بدم .

حالا 4باره اين اتفاق براي من پيش اومده ولي اين دفعه خودم موندم ... من اصلا هيچ كاريش نكردم . من به دلايلي مجبورم ديش رو زياد جا به جا كنم . ديشب ديش و ال ان بي كاملا سالم بود و من تصوير گرفتم و رسيور رو خاموش كردم . اما امروز وقتي بردم به يه جاي ديگه موفق نشدم (سيگنال 0 ) .ديش رو برگردوندم سر جاي قبلي هر چه قد سماجت كردم موفق نشدم (اينرو بگم كه معمولا در كمتر از يك دقيقه تصوير مي گيرم ولي امروز حدود نيم ساعت اينور اونور كردم نشد ) . به ديش و كابل هم تقريبا اعتماد كامل دارم .طبق معمول ذهنم متوجه شد به ال ان بي .

حالا جالب اينجاست كه بدانيد من در محيط بسته از ديش استفاده مي كنم و اصلا نه ال ان ابي برف و بارون ميبينه نه سرما ميبينه نه گرما . در حالي كه ال ان بي بعضي دوستان يخ زده كلي برف روش ريخته (وحتي يكي از دوستان براي اينكه يخ روي ال ان بي اب بشه روش اب جوش مي ريخت مي گفت زد آبه! ) و اونها اصلا يه دفعه هم ال ان بي نسوزوندن ولي من كه عين مرغ و خروس هام از اين ال ان بي مواضبت ميكنم اينجوري .

در ضمن
-به ديش و ال ان بي از ديشب تا حال كوچكترين ضربه اي نخورده .
-از بابت اتصال احتمالش 1 به 100 هست چون اصلا من كابل رو از ال ان بي جدا نكردم كه بخوام وصل كنم! اون يه درصد هم از لحاظ بد شانسي ام گفتم .
-من هر وقت بخوام كابل رو به رسيور يا ال ان بي وصل كنم اول برق رو قطع مي كنم بعد اينكارو انجام مي دم.
واقعا دليلش چيه

دوست عزیز برای اینکه از سالم بودن ال ان بی مطمئن شوید زمانی که شما ال ان بی را به ریسیور وصل کنید حتی هیچ ماهواره ای را نرگفته باشید وقتی داخل منو می شوید بعد قسمت نصب و بعد قسمت جستجوی دستی شما باید در آن قسمت لول قدرت سیگنال داشته باشید و این نشان دهند این است ال ان بی شما کار می کند و با تنظیم شدن دیشتان قسمت کیفیت سیگنالتان لول می دهد
بنظر من مشکل شما بابت ریسیور است و ریسیور مقدار ولتاژی که به ال ان بی می دهد تا فعالش کند یا ثابت نمی باشد و یا از حد نرمال بیشتر است بهتر است ریسیور را به یک تعمیرکار نشان دهید چون همچین اتفاق حتی زمانی که داخل فیش ال ان بی هم آب برود برای ال ان بی نمی افتد و با خشک شدن آب ال ان بی کار می کند خیلی کم پیش می آید ال ان بی بسوزد مگر ریسیورتان مشکل داشته باشد که اینقدر ال ان بی بسوزانید

____________________ ____________________ ____________________ ______________
دوستی پرسیده بودند : من اون روش رو امتحان کردم ؛ بله لول قدرت 50 دارشت . ولی وقتی خواستم از این قضیه مطمئن بشم رسیور رو خاموش کردم (و برق رو قطع کردم ) و کابل رو از ال ان بی جدا کردم .
وقتی دستگاه رو روشن کردم دیدم که دوباره لول بر روی 50 است و تکان هم می خوره بعضی وقتها میشه 45 بعد می شه 50 ! حالا به نظر شما ایراد از دستگاه است که لول قدرت رو نشون می ده یا .... ؟
ممنون

دوست عزیز نشان دادن لول توسط ریسیور نشان سالم بودن ال ان بی است گاها دیده شده مثلا قبل از اینکه دیش تنظیم شود شما لول قدرت سیگنال 98 درصد داشتید زمانی که دیشتان تنظیم شده لول قدرت سیگنال شده 80 درصد این مشکلی ندارد الان اون ال ان بی هایی که می گوید سوخته به ریسیور وصل می کنید لول قدرت سیگنال دارد یا نه ؟
____________________ ____________________ ____________________ ______________
دوستی پرسیده بودند : صحبت بنده این بود که آیا وقتی کابلی به ال ان بی وصل نیست (هیچ ارتباطی بین دستگاه و ال ان بی وجود ندارد ) منطقی نیست که دستگاه خراب بودن یا سالم بودن ال ان بی رو بتونه چک کنه .... اما دستگاه چه در حالتی که به ال ان بی ارتباط دارد چه وقتی که ندارد لول قدرت (در دستگاه من Level ؛سطح ) روی 50 (ومتغیر ) است .صد البته که کوالیتی(دق� �) 0 است .

از لحاظ دستگاه رسیور من (اسکای900 ) اکبند خریدم و تا کنون هیچ عیبی درون ندیدم.
اما الان مشکل من اینست که می خوام تست کنم ببینم ال ان بی سوخته است یا نه که نصاب نیارم . اون نصاب از طریق فایندر این قضیه رو می فهمید (با صوت ممتد فایندر یا یه همچین چیزی ) ... میخوام ببینم راه دیگه ای داره که من بفهمم سالم هست یا نه ؟

دوست عزیز باید شما با یک دستگاه مثل ریسیور و یا پروماکس ولتاژ 13 یا 18 به ال ان بی دهید تا ال ان بی فعال شود زمانی که نصاب شما هم با فایندر ال ان بی را تست می کرد ولتاژ مورد نظر را ریسیور به ال ان بی می داد و بعد از فعال شدن ال ان بی تست مورد نظر را انجام می داد شما همین طوری و بدون وصل کردن ال ان بی نمی توانید از سالم بودن و یا خراب بودن ال ان بی مطمئن شوید و دستگاه شما زمانیکه به ال ان بی وصل نباشد نباید هیچ گونه لول سیگنالی داشته باشید
ProgReza آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش