|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون در رابطه با این تاپیک چیه؟؟ | |||
| خوب |
|
3 | 75.00% |
| بد |
|
1 | 25.00% |
| رأی دهندگان: 4. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 (permalink) | |||||||||
|
عضو سایت
![]() درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 104 |
دوستان اگه میشه توضیحاتتونو به صورت تصویری قرار بدید
این چیزیو که میگی چند و از کجا باید تهیه کرد؟ آقا آموزش نصب skystar2.8a چی شد؟؟؟ بعضی سوالات در پستهای قبل توضیح داده نشده لطفا پاسخ دهید سافتکم یعنی چی؟؟؟ اصطلاحات مورد نیاز دانستن توضیح لطفا!؟؟!!؟!؟ دوستان این آموزش هایی که واسه Dvb Viwer گذاشتین و تصویریه عالیه!!!!!! من Skystar 2.8a دارم و تو سیدیه نصبش dvbviwer 4.4 هستش ؟؟؟!!!این آموزشی که شما قرار دادین ماله همینه؟؟؟ لطفا برنامه هایی مثه DvbDream o WinClip o >..... رو جدیدترین ورژن و طرز کارشو به فارسی بگید و بفرمایید به چه دردی میخورن؟؟؟ فکر کنم تاپیکه عالیه شده واسه تازه واردهایی مثه من جواب همه ی سوالات این تاپیک را خواستارم باتشکر |
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||||||||
|
مدیریت کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2008
تشکرهای ایشان از دیگران: 446 از ایشان 934 بار در 548 پست تشکر شده
حالت من:
درجه: 32 [ ]سابقه: 816 / 1020 |
- کابل افزایش رو از فروشگاههای کامپیوتری میتونی تهیه کنی ( سنسورو ببر و توضیح بده کابل رو برای چه کاری میخوای)
- کجای نصب اسکای استار مشکل داری؟ ( جای مبهمی نداره , به پورت pci وصلش کنو بعدشم درایورشو نصب کن ) - سافتکم قبلا برای پلاگین s2emu منتشر میشد که حاوی کدهای روزانه بود - آموزش dvbviewre یه آموزش کلیه و برای همه ورژنها کاربرد داره - dvbdream , winclip , progdvb , mytheatre همگی پلایر های دی وی بی هستند ( مثل مدیا پلایر ویندوز که براش جایگزینهای زیادی وجود داره ) فکر کنم سئوالی نموند که بی پاسخ مونده باشه |
|||||||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||||
|
عضو سایت
آدمین جان واسه نصب دیش به یارو بگم کدوم جهت بزاره و بعدشم اسکن کانال کنم همین؟؟؟؟؟
لینک جدیدترین ورژن های نرم افزارهای بالا رو هم با توضیح برنامه بزار راستی Dvb viwer 4.4 با این آموزشهایی که فرمودید فرق داره آموزش باز کردن کانالهارو هم تصویری بزارید |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |||||||||
|
مدیریت کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2008
تشکرهای ایشان از دیگران: 446 از ایشان 934 بار در 548 پست تشکر شده
حالت من:
درجه: 32 [ ]سابقه: 816 / 1020 |
به این نظمی که توی سایته شما میگین پراکندگی؟
هر کاربر مبتدی به جای اینکه دنبال آموزشها توی سایت بگرده و هر سئوالشو توی بخش خودش بپرسه تاپیکی مثل تاپیک شما باز کنه این میشه بی نظمی اگه سئوال دیگه ای توی این تاپیک پرسیده بشه تاپیکو قفل و به آرشیو حذف شده ها انتقال میدم تا هر سئوال رو در قسمت خودش مطرح کنید راستی این لحن صحبت کردن با کسانی که به سئوالاتون جواب میدنو راهنمائیتون میکنن بدون اینکه چشمداشتی ازتون داشته باشن اصلا درست نیست این شمائین که باید تشکر کنین فقط چون مشتری سایت هستین این سری اخراجتون نمیکنم و نادیده میگیرم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||
|
عضو سایت
راست میگید من واقعا شرمندم
از شما و دوستان هم تشکر میکنم برای پاسخ گویتون ولی شما سایتو ببین مثه سوالهای من وجود نداره برای نمونه آمار مشاهده شاهد این امره ولی اگه اسم تاپیکم عوض کنیم بزاریم برای مبتدیا همه میان اینجا بازم شرمنده از این طرز صحبتم و ممنون از شما آدمین گل ولی اگه لطف کنیو بزاری این تاپیک به همین صورت کارشو ادامه بده عالیه بازم ما تابع نظر شماییم ولی اگه بزاری ممنون میشیم |
|||||||||
|
|
|