|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون در رابطه با این تاپیک چیه؟؟ | |||
| خوب |
|
1 | 50.00% |
| بد |
|
1 | 50.00% |
| رأی دهندگان: 2. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#31 (permalink) | ||||
|
مدیر انجمن DVB
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
دوست عزیز شما بهتر است با برنامه progdvb یا dvbdream کار کنید. این دو برنامه به نظر من بهتر از dvbviwer است.
شما برای باز کردن کانالهای کارتی باید آخرین ورژن vplug را در پوشه plugins برنامه progdvb نصب کنید. بعد از آن دو فایل v_keys و v_sids برای خواندن کدها توسط vplug لازم است که باید در پوشه vplug ریخته شود. tps , showtime اسم پکیج است که شامل چندین کانال است که با یک یا چند کد همه کانالهای پکیج باز میشود. برای باز کردن پکیج tps باید از فایلهای tps.bin استفاده کنید که هر دو روز یکبار منتشر میشود که باید در پوشه vplug ریخته شود. برای باز کردن پکیج showtime & ADD باید از فایلهای بروز v_keys استفاده کنید که باید در پوشه vplug ریخته شود. برای باز کردن پکیج polsat باید از فایلهای بروز v_keys استفاده کنید یا میتونید بر روی یکی از کانالهای این پکیج کمی صبر کنید تا کدش توسط vplug پیدا شده و باز شود. نقل قول:
در ضمن برای پیدا کردن اسم کانالهای پکیجهای مورد نظر به این آدرس بروید: FlySat Packages List |
||||
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to m21428 For This Useful Post: |
|
|
#32 (permalink) | |||
|
Junior Member
|
پس در واقع واسه باز کردن کانالهای قفلی همیشه باید آنلاین باشی ؟؟؟درسته ؟؟؟ممنون از پاسخ خوبتون چندتا سواله دیگه هم مطرح کرده بودم اگه جواب بدید ممنون میشم
راستی با dvbviwer کاناله pmc رو خوب میگیره ولی با dvbdream o progdvb بعضی اوقات اصلا نمیگیره و بعضی اوقات میگیره دوستان اگه در مورد دانلود آفلاین هم توضیح بدین ممنون میشم من رو هاتبرد با progdvb که سرچ یا همون اسکن میکنم کانالهایه data رو پیدا میکنم مثه Samsung0...و..... میشه از اونها هم دانلود کرد؟؟؟؟ راستی تو تاپیکهای Show time o add یکسری کد تو پستها هست اونا چیه؟؟؟ در واقع Showtime o add یعنی چی؟؟؟؟؟ ممنون از مدیر انجمنm21428 و Admin |
|||
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | ||||
|
ناظم سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
نقل قول:
حالا اگر شما جی باکس داشته باشی دیگه نیازی به این کارها نیست و البته باید آنلاین باشی و تقریبا 90 درصد کانالها بصورت همیشگی باز میشن 2- دوست عزیز احتمالا پارازیت داری یا دیشتون دقیق تنظیم نیست. ربطی به پلیر نداره 3- شما با استفاده از دی وی بی و دیشتون میتونید از طریق ستهای مختلف دیتا هم بگیرید که میتونه هر چیزی مثل موزیک، فیلم، برنامه و ... باشه البته با سرعت بسیار بالا به این میگن دانلود آفلاین. روی هاتبرد برای دانلود آفلاین چیز زیادی وجود نداره باید بری روی Eutelsat W3 4- ببینید در دنیا کانالهای کارتی براساس فرستنده اونها دسته دسته میشن. یعنی شما میری یه کارت میخری که یه دسته کانال رو باز می کنه اصطلاحا به اینها میگن پکیج مثل Showtime , odd, Tps و ... حالا بصورت محدود و برای مدت کوتاهی این کانالها هک میشن و با استفاده از پلاگین و یکسری کدها میشه این پکیجها رو دید. این فایلها رو توی شاخه پلاگین کپی میکنی و کانالها باز میشه |
||||
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to rezadavodi For This Useful Post: |
|
|
#34 (permalink) | |||
|
Junior Member
|
ممنون از توضیحاته خوبت رضا جان
همین یعنی tps o add o showtime o.......تو plugin کپی کنیم تمومه؟؟ auto Roll o Softcam هم همینه؟؟؟؟ دوستان لطفا همه ی کانالهای فارسی زبان را اسمشونو بگید با prog dvb چه جوری میشه دنبال 1 کانال خاص گشت؟؟؟مثه VOA Perian؟؟؟؟؟ یه سوالی با Reciver هم میشه کانالهای قفلیو باز کرد؟؟؟؟؟؟ الان بهترین riciver چیه و چه مدلی و چنده؟؟؟؟ مزیت dvb نسبت به riciver چیه؟؟؟؟فقط دانلوده؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | ||||
|
ناظم سایت
نقل قول:
2- پکیج پلست با استفاده از پلاگین وی پلاگ بصورت اتوآپدیت باز میشه یعنی روی هر کانال یه کم مکث کنید جدیدترین کلید ها رو می گیره و آپدیت میشه و باز میشه منظورتون رو از auto roll & Softcam نفهمیدم 3- پیوست 4- پروگ امکان سرچ داره!!! براساس اسم و ... 5- بله رسیورها هم کانالهایی که هک شدن رو با استفاده از کدهای مخصوص خودشون میتونن باز کنن. ضمن اینکه اونهایی که کارتخور هستن با استفاده از کارتهای اورجینال یا وطنی کانالهای قفلی رو باز می کنن همچنین بعضی از مدلهای رسیور هم میتونن از تکنولوژی جی باکس استفاده کنن. 5- ینو دوستان بخش رسیور باید جواب بدن 6- مزیت دی وی بی الف - کانالهای بیشتری رو میتونه باز کنه ب - میتونه تصاویر پخش شده رو در حین پخش ضبط کنه پ - دانلود آفلاین داره و ... |
||||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to rezadavodi For This Useful Post: |
Hesamso3000 (08-07-2008)
|
|
|
#37 (permalink) | ||||
|
مدیر انجمن DVB
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
نقل قول:
در vplug به جای SoftCam از فایل v_keys استفاده میشه که همان کار SoftCam را انجام میده. برای بعضی از کانالها یک کد ثابت Dcw میاد که با آن کد کانال مربوطه از چند ساعت تا چند روز ممکنه باز باشه. Auto Roll هم یعنی اینکه بعضی از کدها از قبل توی پچ رسیور گذاشته شده است ولی اتوآپدیت نیست. شما اگر جدیدترین فایلهای v_keys را از سایت بگیری میتونی پکیج polsat & art را نگاه کنی. برای tps هم باید از Tps.bin روزانه برای کارت های دی وی بی آخرین فایلها را بگیری و در پوشه vplug کپی کنی. فایل v_sids هم شامل کدهای dcw و biss است |
||||
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to m21428 For This Useful Post: |
|
|
#38 (permalink) | |||
|
Junior Member
سلام محمد هستم
من چند سوال داشتم و امیدوارم که شما بتونید من رو کمک کنید شاید سوالات من برای دیگران هم پیش امده باشه یکی اینکه من دو سه ماه هست که یک کارت dvb گرفتم که مدل اون sky star 2 هست وقتی اون رو نصب کردم برنامه prog dvbرو هم برای پخش نصب کردم و کانال ها رو هم نشون می ده ولی هر موقع میخوام برنامه prog رو ببندم کامپیوتر هنگ می کنه وقفل میشه یا هر موقع که سه یا چهار کانال رو پشت سر هم عوض کنم هم همین اتفاق میفته در ضمن این رو هم اضافه کنم که سیستم کامپیوتر من بالا هست و ram و cpu بالایی دارم حالا می خواستم من رو راهنمایی کنید که چکار کنم و آیا این برای کارت وکامپیوتر من می تونه مشکل ساز باشه ؟ سوال بعدی من در مورد vplug و فایل های v-side و v-key و softcam هایی است که برای باز کردن کانا لهای کارتی منتشر میشه و یا فایل tps.bin می خواستم ببینم این فایل ها و در کدام قسمت یا کدام پوشه از plugin قرار بدم که کانال ها روباز کنه ؟و اصلا فرق plugin با vplug چیه ؟ و سوال بعدی من در مورد کد های dcw که در سیستم کد گذاری مطرح میشه که بعضی 16 رقمی وبعضی 32 رقمی هست می خواستم ببینم که این کد ها رو که درون برنامه progdvb می گذاریم از کجا بدانیم که کدام آیدنت و کدام line است و اگر بخواهم که همین کدها رو درون رسیور (star sat 550 super ) وارد کنم چگونه بفهمم که کدام آیدنت و کدام line است چون معمولا درون سایت مشخص نمی کنند که کجا وارد کنیم وفقط کد 16 رقمی و 32 رقمی رو می گذارند و مثلا رسیور من 16 رقمی کد می خوره و اگر محبت کنید کامل توضیح دهید که من این کد ها رو چگونه هم تو رسیور وهم ها و وی پتو کارت dvb وارد کنم که کنال ها رو برام باز کنه . از شما تشکر می کنم و ممنون می شوم اگر مرا به طور کامل راهنمایی کنید |
|||
|
|
|
|
|
#39 (permalink) | ||||
|
ناظم سایت
نقل قول:
2- پلاگین کلا ابزاریه که بوسیله اون و فایلهای v_side و v_key میشه بعضی از کانالهای کارتی رو باز کرد. حالا v_plug یه نوع پلاگین که نمونه های دیگه ای هم هست مثل s2emu و ... که اینها هم هر کدام یه پلاگین هستن. این فایلهای رو باید در جایی که برنامه پروگ نصبه (اگه از اون استفاده می کنید) در شاخه plugin/ کپی کنید. |
||||
|
|
|